Vopsea de par Crazy Color

Crazy Color – asa cum indica si denumirea, acest brand este „Crazy” si vine cu o multime de “colors”.

Si nu orice fel de culori, ci culori energizante, vibrante si atractive pentru a obtine un hairstyling care sa atraga toate privirile.

Povestea produselor Crazy Color

Vopseaua Crazy Color a fost lansata in 1977, in Anglia, de catre Renato Brunas. Renato era la acea vreme unul dintre cei mai renumiti colometristi. Odata cu dezvoltarea curentului, muzicii si trendului punk-rock, vopseaua Crazy Color a castigat tot mai multi adepti, atat in randul femeilor, cat si barbatilor.

Iar unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de vopsea este faptul ca nuantele sale sunt vii, vesele si usor de remarcat.

Cateva aspecte despre Crazy Color

Aplicare usoara atat pentru vopsea, cat si pentru sampoane: Vopseaua poate fi aplicata, exact asa cum se gaseste in cutie. Procesul se dovedeste rapid chiar si pentru cei care nu au mai facut acest lucru inainte. Astfel, nu este necesar ca ea sa fie amestecata cu peroxide. In plus, perioada in care aceasta este lasata sa actioneze este de 15-30 de minute.

Atentie insa! Vopseaua din gama Crazy Color nu este recomandata pentru gene si sprancene. Vopsirea acesteia se realizeaza cu produse speciale.

Posibilitatea obtinerii unui mix si mai crazy: Cei care vor sa incerce produsele din gama Crazy Color, o pot face fie individual, fie pot alege sa mixeze mai multe nuante pentru a obtine culori cu adevarat extravagante. In saloanele profesionale, acest tip de vopsea se dovedeste a alegere excelenta pentru cei care nu se multumesc cu putin si sunt suficient de crazy incat sa-si vopseasca parul in mai multe nuante.

Ingrediente speciale care nu deterioreaza firele de par: Stim ca una dintre temerile cele mai mari atunci cand vine vorba de vopsea, este cea legata de uscarea, dezhidratarea sau ruperea firului de par. Insa, atat sampoanele, cat si vopsele Crazy Color au la baza ingrediente calitative, cu actiune blanda asupra scalpului si firelor de par. Acesta este motivul pentru care, dupa aplicare, podoaba capilara isi pastreaza stralucirea unui par plin de vitalitate si sanatos.

In atentia celor care vor sa foloseasca produsele din gama Crazy Color, in special vopsele:

  1. Produsele se aplica pe parul decolorat si umed.
  2. Dupa aplicare, se recomanda clatirea parului cu apa din abundenta.
  3. Inainte de folosire, se recomanda efectuarea unui test pe piele, pentru a verifica daca sunteti alergici.
  4. Desi aplicarea este rapida si usoara, recomandam ca procesul sa se realizeze cu ajutorul unui specialist, in saloanele de infrumusetare.
  5. Vopsirea parului folosind orice produs Crazy Color trebuie sa se realizeze cu ajutorul manusilor de protectie.
  6. A se evita contactul cu ochii sau alte parti sensibile ale corpului.
  7. De regula, in cazul vopselelor din gama Crazy Color, durata este intre 4-8 spalari.
  8. Nu exista limitari in ceea ce priveste tipul de par. Vopseaua se poate aplica fara niciun fel de probleme si nu provoaca reactii adverse asupra scalpului (cu exceptia situatiilor in care sunteti alergi/ alergice)

Din categoria de produse Crazy Color pe care le gasiti in magazinul nostru se numara: vopsele si sampoane.

  • Vopsele Crazy Color
  • Sampoane Crazy Color
Crazy Color este un brand de vopsea de par in culori exotice si vibrante. Inainte de folosire este bine sa se faca decolorarea parului pentru un rezultat spectaculos. Cea mai puternica vopsea semipermanenta produsa in Anglia de unul dintre cei mai renumiti colorimetristi: Renato Brunas. Culori nebune si electrice!
Cosmetice profesionale pentru specialisti
Logo
Creaza cont nou
Reseteaza parola