Paul Mitchell - Produse profesionale pentru par

Povestea produselor John Paul Mitchell incepe in anul 1980, cand doi amici au hotarat sa revolutioneze lumea. Iar unul dintre cei doi era chiar Paul Mitchell, hairstlist si iubitor de frumos.

Pentru a putea sa-si transforme visul in realitate, cei doi au ales sa imprumute 700 $ pentru a fonda ceea ce astazi a devenit o companie producatore de game de ingrijire a parului de lux. Cu toate aceastea, preturile produselor preofesionale se dovedesc accesibile si benefice pentru ingrijirea parului.

Unul dintre principalele avantaje ale acestora este faptul ca ele nu contin parabeni – ingrediente recunoscute pentru efectul nociv asupra scalpului sau parului.

Produsele Paul Mitchell sunt in prezent comercializate in peste 80 de tari din intreaga lume si se adreseaza persoanelor care isi doresc sa investeasca in produse calitative care sa le ofere o ingrijire corespunzatoare a parului sau corpului.

Din gama vasta de produse Paul Mitchell, in magazinul nostru puteti intalni urmatoarele categorii:

Accesorii – care ajuta la obtinerea unor coafuri senzationale, care sa dureze, chiar si in cazul evenimentelor care presupun miscare.
Balsamuri – care confera o ingrijire parului, reusind sa salveze chiar si firele deteriorare de agenti agresivi precum soarele, apa sarata a marii (un fenomen adesea intalnit in concedii)
Ingrijirea corpului – produsele fara parabeni, au la baza ingrediente de calitate, care lasa pielea perfect hidratata si catifelata. Ele sunt un adevarat rasfat pentru cei care aleg serviciile unui beauty salon.
Ondulatoare – pentru bucle mai lejere sau pentru un par perfect ondulat, produsele Paul Mitchell ii ajuta pe expertii in aranjarea parului sa-si dovedeasca dexteritatea si creativitatea
Perii – se dovedesc usor de manevrat si vin in intampinarea celor care nu se dau in laturi de la a explora diverse stiluri de aranjare a podoabei capilare, in salon sau chiar acasa
Piepteni – care ajuta parul sa ramana descurcat, fara a provoca senzatie de disconfort si durere

Am decis sa includem produsele profesionale Paul Mitchell in magazinul nostru datorita unor atribute precum:

  • Accesibilitate – vorbim de o gama de lux, disponibila la un pret atractiv pentru hairstilisti sau cei care vor sa investeasca mai mult in imaginea lor.
  • Diversitate – ne place ca Paul Mitchell inseamna o diversitate de produse care permit ingrijire din cap pana in picioare.
  • Delicatete – produsele si echipamentele sunt special concepute pentru a nu agresa pielea sau firul de par. Ba mai mult, produsele sunt gandite pentru a regenera pielea sau firele de par agresate de diversi factori.
  • Prietenosi si cu animalele – in 1980, Paul Mitchell a devenit prima companie producatoare de produse profesionale care s-a declarat impotriva testelor pe animale. Inca de pe atunci, ambasadorii acestui brand de renume isi pastreaza angajamentul facut si a identificat alte modalitati de a-si verifica produsele.
  • Eco-friendly – produsele Paul Mitchell sunt ambalate respectandu-se politicile verzi. Ba mai mult, reprezentantii brandului isi propun sa acorde o atentie mai mare fata de mediul inconjurator si fenomenul ingrijorator al poluarii.

Iar daca si voi impartasiti aceleasi principii cu tot ce inseamna conceptul Paul Mitchell, va invitam sa descoperiti gama completa de produse in magazinul nostru.

Paul Mitchell este un brand de produse profesionale pentru par (haircare - Balsamuri, Ingrijirea corpului, Ondulatoare, Perii, Piepteni, Placi). Paul Mitchell reprezinta gama de ingrijire de lux a parului cu produse fara parabeni. Marca Paul Mitchell a fost fondata in 1980 de catre Paul Mitchell: stilist si Paul DeJoriaou: specialist in marketing. Vedete precum Jenifer Aniston, Charlize Theron, Rihanna, Jack Nicolson sau Tom Cruise apeleaza la aceste produse revolutionare si de calitate.
Cosmetice profesionale pentru specialisti
Logo
Creaza cont nou
Reseteaza parola