Vines Vintage - Barbierit autentic cu atitudine!

Produsele Vines Vintage se adreseaza, in special, celor care cauta un tratament eficient pentru barba si vor sa investeasca in produse cu adevarat calitative.

Gama generoasa de produse include o diversitate de uleiuri, lotiuni tonice, tipuri de ceara, pomade pentru par si o multime de alte elemente pentru un styling pur masculin.

Dincolo de asta, Vines Vintage este un brand care se bucura de popularitate crescuta in Europa, indiferent daca este vorba de tratamente pentru scalp sau ingrijirea firelor din mustata sau barba.

Povestea din spatele unui brand de succes: tratamentele Vines Vintage

Vines Vintage este un brand cu traditie, aparut in anii 1930, intr-o zona prielnica pentru tot ce inseamna conceptul de barbering: Marea Britanie. De-a lungul timpului, brandul a fost intretinut si hranit cu secrete comeriale nedezvaluite publicului, care au fost transmise de la o generatie in alta de barbieri cu experienta.

Pionerii acestei gama de ingrijire Vines Vintage au fost tratamentele cu rol tonic pentru par si scalp. Iar odata cu trecerea timpului acestea au devenit legendare.

Mai mult, produsele Vines Vintage au devenit si mai populare dupa cel De-al Doilea Razboi Mondial, cand o multime de barbati s-au intors de pe campul de lupta si au avut nevoie de produse care sa le ofere ingrijirea corespunzatoare. Din cauza conditiilor grele de trai pe campul de lupta, foarte multi domni am avut nevoie de o ingrijire atenta a pielii si scalpului, iar produsele Vines Vintage au reprezentat un adevarat refugiu.

Vines Vintage inseamna, asadar

 • Formule inovatoare ale unui brand cu traditie
 • Produse care ajuta la obtinerea unui look impecabil
 • Amestecuri revigorante si hidratante cu rol in stimularea volumului firelor de par
 • Arome perfect barbatesti, care le vor surprinde placut pe doamne si domnisoarele care se vor apropia de domnii care le-au incercat deja
 • Produse care permit o aranjare usoara a oricarui tip de par
 • Produse cu rol stimulant pentru cresterea firelor de par din mustata sau barba
 • Maiestrie pasionala in crearea unor produse care sa-si gaseasca locul in saloanele de top din intreaga lume, unde se ofera o ingrijire desavarsita parului si barbii
 • Ingrediente calitative care nu deterioreaza si nu usuca firul de par
 • Produse de styling pentru par si barba destinate atat uzului profesional, cat si uzului casnic
 • Ambalaje cu design elegant, care reprezinta un plus pentru decorul oricarui salon cu stil
 • Produse capabile de a alunga senzatia de mancarime care ii scoate din minti pe foarte multi barbati ce vor sa-si pastreze barba lunga.

… si toate cele mentionate mai sus pentru a obtine un barbierit autentic, pentru barbatii cu atitudine.

 • Produsele se adreseaza barbatilor cu orice tip de par: lung, scurt sau mediu, uscat sau cu tendinta de ingrasare, par natural sau par vopsit.
 • Acelasi lucru este valabil si atunci cand vine vorba de barba.

Atentie! Indiferent de natura produsului, recomandam a se evita contactul cu ochii! In cazul unui astfel de incident, zonele afectate trebuie clatite cu apa din abundenta!

Si pentru ca impastasim aceeasi preocupare pentru tratamentele de ingrijire, va invitam sa descoperiti produsele Vines Vintage in magazinul nostru online, la preturi avantajoase.

Cosmetice profesionale pentru specialisti
Logo
Creaza cont nou
Reseteaza parola